Valpekjøpet skal være godt gjennomtenkt, både generelt og valg av rase. De personer som har planlagt sitt valpekjøp og satt seg godt inn i rasen er mer attraktive som valpekjøpere hos meg enn de som handler på impuls og egentlig ikke vet hva de kjøper. Jeg krever at potensielle valpekjøpere kommer på besøk og hilser på meg og valpene i løpet av perioden. Dette går begge veier, jeg kan ikke love deg valp uten å møte deg personlig for å se om kjemien er der, og du bør ikke kjøpe valp av noen du ikke har møtt eller sett dennes hundehold. Jeg tar ingen avgjørelser før dette. Jeg bruker lang tid på planlegging av kull og på hver valp, og vil derfor være helt sikker på at jeg selger mine valper til personer som kan gi hunden et godt og innholdsrikt liv i mange år. Jeg plukker ut hvilken valp ut fra ønsker og planer, da det er viktig at personlighet og aktivitetsnivå matcher eier. Sansynligvis er valpene 6 uker før avgjørelser er tatt. Ønsker om farver/utseende vil ikke bli tatt hensyn til.

Jeg har ingen venteliste, kun interesseliste når en parring har funnet sted. Det er heller ingen køsystem, jeg velger de jeg mener er best for mine valper.

Ettersom gårdshunden trives best når den blir brukt og aktivisert, selger jeg kun til de som har planer for nettopp det. Jeg selger aldri til de som ser for seg et hundehold der hunden må sitte i bur 8-10 timer om dagen. Du må ha tenkt gjennom på forhånd hva det vil si å være hundeeier, og hvordan du skal løse hverdager, helger og ferier.

Alle valper blir solgt som familiehunder. Dette betyr at jeg ikke garanterer at hunden kan brukes på utstilling eller avl. Det er levende individer og man kan ikke garantere at det ikke dukker opp utstillingsfeil, mangler eller sykdommer. Sykdommer og skader som dekkes av forsikringen, eller utstillingsfeil blir ikke kompensert. De fleste selges med vanlige kontrakter, men noen kan bli aktuelt å selge med spesialavtale hvor jeg beholder avlsrett, eller settes hos fôrvert. Jeg er opptatt av at alle avtaler skal være gunstige for begge parter. Lurer du på hva det går ut på å være fôrvert eller kjøpe valp med spesialavtale hos meg, ta gjerne kontakt for spørsmål.

Les gjerne om mitt oppdrett så du vet hva jeg står for. Jeg synes det er viktig at jeg som oppdretter og valpekjøper har en god kjemi og gjensidig tillit. Jeg ønsker god kontakt og tilbyr oppfølging, råd og veiledning gjennom hele hundens liv. Det er viktig for mitt videre avlsarbeid å vite om det oppstår noe med avkommene jeg selger.

Alle valper fra meg leveres ferdig chippet og registrert i NKK, vaksinert og fått ormekur, helseattest ikke eldre enn 7 dager og forsikret mot skjulte feil i 5 år. De vil få med seg en perm med informasjon om valpen, råd og tips. Et teppe fra valpekassen og litt fôr får også alle med seg.

Valpene leveres ved 9 ukers alder og jeg krever personlig oppmøte ved henting. Ingen valper sendes herfra alene med fly.

Valpepris: 20 000 kr

 

Del denne siden